Kaskein_moss_and_sunlight_72dpi.jpg
 

Arctic by nature

Me Kaskeilla kunnioitamme luontoa, sen parantavaa voimaa sekä sen tarjoamia luonnollisia, terveellisiä makuja. Villi ja koskematon pohjoinen luonto takaa tuotteidemme puhtauden.

Pohjoisten alueiden jopa satoja vuosia vanhat metsät ovat tuotteidemme luonnollinen kasvuympäristö. Pitkät ja valoisat kesäpäivät antavat marjoillemme ja sienillemme niiden runsaan ja herkullisen maun.

Uskomme, että vitamiinit ja ravintoaineet ovat marjoissa ja sienissä syystä. Siksi käsittelemmekin raaka-aineitamme niin vähän kuin mahdollista. Tästä syystä tuotteissamme on jäljellä kaikki, mitä pohjoinen luonto on alun perinkin niihin tarkoittanut.


LUONNOLLISEN KORKEAA LAATUA VUODESTA 1981

Edelleen perustajaperheen omistuksessa oleva Kaskein Marja Oy perustettiin Savitaipaleella Kaskein kylässä vuonna 1981. Korkea laatu on yksi tärkeimmistä arvoistamme. Siksi käytämmekin vain parhaita kotimaisia raaka-aineita. Vaalimme pohjoisten seutujen ikiaikaisia ja viisaita näkemyksiä siitä, mitä on hyvä ravinto, ja pyrimme tuottamaan mahdollisimman puhtaita, terveellisiä ja herkullisia tuotteita.

YHTEISTYÖSSA ARVOSTETTUJEN TAHOJEN KANSSA

Kokonaan luonnonmukaisesti ainesosista tehdyissä tuotteistamme löytyy EU:n luomutunnus.
Pakkauksissamme esiintyvä Hyvää Suomesta –merkki takaa sen, että tuotteemme tulevat Suomesta.
Olemme myös Food from Finland –vientiprojektin jäsenyritys.
Tuotantolaitoksemme käyttää EKOenergia-sertifioitua Metsävoima-energiaa.