PAKASTEKUIVATUT MARJAT

Pakastekuivaus on prosessi, joka säilyttää kaiken sen, mikä tekee marjoistamme erityisiä: maun, värin ja terveelliset ravintoaineet. Pakastekuivattuja marjojamme voi käyttää aivan kuten tuoreitakin – tai vaikkapa maistuvana välipalana. Ne soveltuvat hyvin leipomiseen ja ruoanlaittoon, ja antavat kauniin silauksen mille vain ruoalle makeista marengeista herkullisiin smoothie

 

MEHUT

Uusilla resepteillä tehdyt mehumme löytyvät nyt kaupoista. Käytämme mehujemme makeuttamiseen vain sen verran sokeria, että pohjoisten marjojemme luontainen maku nousee esiin. Mehuperheessämme on neljä 0,5 litran vaihtoehtoa: luomupuolukka, luomumustikka, mustaherukka ja metsämarja.

 

TÄYSMEHUT

Täysmehumme kylmäpuristetaan jotta niissä säilyisi kaikki marjojen sisältämät hyvät asiat. Emme lisää täysmehuimme yhtään mitään. Siksi ne ovatkin maukkaita ja terveellisiä ja sisältävät reilusti ravintoaineita ja vitamiineja. Täysmehuperheessämme on viisi erilaista pohjoisen supermarjoista puristettua makua: mustikka, puolukka, tyrni, mustaherukka ja karpalo. Kylmäpuristetut mehut on myös pastöroitu, mikä takaa sen, että niissä säilyvät kaikki terveelliset ravintoaineet.

 

GLÖGIT

Glögi tarjoillaan yleensä kuumana, mutta se toimii hienosti myös kylmänä. Valikoimastamme löytyy perinteisesti maustettujen glögien lisäksi myös kokeellisempia makuja, kuten esimerkiksi tuoteperheen uusin jäsen tyrniglögi. Kaada hieman viiniä glögiisi kylmien iltojen lämmikkeeksi – tai heittäydy luovaksi maustamalla glögillä omaa suosikkidrinkkiäsi.

 
Kaskein_metsasienet.jpg

METSÄSIENET

Säilömme parhaat kotimaiset metsäsienemme miedossa suolaliemessä. Siksi voit nauttia niistä ympäri vuoden ja käyttää niitä lukemattomin eri tavoin. Laajaan valikoimaamme kuuluu monenlaisia kokonaisia ja pilkottuja sieniä, kantarelleista ja suppilovahveroista korvasieniin.

 
 

HILLOT & HYYTELÖT

Hillomme ja hyytelömme valmistetaan pitkien pohjoisten kesäpäivien kypsyttämistä marjoista. Niiden täyteläiset maut toimivat hienosti sekä makeiden että suolaisten ruokien kanssa. Kokeile esimerkiksi lakkahilloamme vaikkapa lihan ja juustojen kera.

 
 
 

SIMAT

Simaa voi nauttia muulloinkin kuin vappuna. Valikoimaamme kuuluvat juhlasima sekä luomusima, molemmat perinteisellä reseptillä valmistettuna.