Marjainen juustokakku laventelilla

260 g Digestive-keksejä murskattuna
75 g suolatonta voita sulatettuna
ripaus suolaa
2 rkl kuumaa vettä
1 1/2 tl gelatiinijauhetta
200 g mustikoita
100 g vadelmia
450 g tuorejuustoa
150 g tomusokeria
2 rkl sitruunamehua
1/2 tl laventeliuutetta (valinnainen)
350 ml kuohukermaa

Read More
Pekka Koivisto
MAUSTEINEN TYRNIJUOMA OMENALLA

2,5 dl Kaskein luomutyrnitäysmehua
2,5 dl (luomu)omenatäysmehua
0,75 dl (luomu)sokeria
4,25 dl vettä
2 (luomu)kanelitankoa  
5 (luomu)neilikkaa
5 (luomu)tähtianista
1 rkl (luomu)kardemummaa rouheena tai kokonaisena

Read More
Pekka Koivisto
GRAAVILOHI PUOLUKKAJAUHEELLA

Suolaa lohifileen pinta karkealla merisuolalla. Ripottele pintaan sokeri ja murskatut, pakastekuivatut puolukat tai puolukkajauhe. Peitä kelmulla ja anna tekeytyä jääkaapissa seuraavaan päivään. Tarjoile ohueksi siivutettuna tuoreen tillin kanssa.

Read More
Pekka Koivisto
Hans Välimäen Itämainen sienisalaatti

200-300g kuutioituja sekasieniä
Tuoretta chiliä ohuina pieninä suikaleina
Tuoretta inkivääriä ohuina pininä suikaleina
Kevätsipulia ohuina pieninä suikaleina
Tuoretta korianteria ohuina pieninä suikaleina

MARINADI
2,0 dl riisiviinietikkaa
1dl vettä
1-1,5 dl sokeria
2 rkl fish saucea
1 rkl soijaa
sekoita kylmänä.

Read More
Pekka Koivisto